Informatie over de instellingen van de binnenkomende e-mailserver van Domeinwinkel vind je terug in de inloggegevens van je webhosting.
Je vindt deze op de volgende manier terug:

1. Login op je Domeinwinkel account
  2. Navigeer naar “Domeinen & webhosting” en vink de domeinnaam aan waarvoor je de inloggegevens wilt zien
  3. Kies voor “Inloggegevens” in het actiemenu

Als gebruikersnaam gebruik je het mailadres dat je wilt instellen, het wachtwoord kun je vinden in je Domeinwinkel account.

Je stelt standaard “mail.jedomeinnaam.extensie” in als inkomende server om daarna via POP of IMAP je e-mail van de server van Domeinwinkel op te halen.

Maak je gebruik van SSL? Dan gebruik je inkomende poort 993 voor IMAP en 995 voor POP. Als dat niet lukt, kun je poort 143 proberen. Maak je GEEN gebruik van SSL? Gebruik dan inkomende poort 143 voor IMAP en 110 voor POP.