De instellingen voor je webhostingpakket vind je terug in je Domeinwinkel account.

1. Login op je Domeinwinkel account en navigeer naar “Domeinen & webhosting”
  2. Vink de domeinnaam met webhosting aan waarvoor je gegevens wil bekijken en kies “Inloggegevens”.
  3. Hier vind je alle inloggegevens terug die je nodig hebt om in te loggen in DirectAdmin, FTP & e-mail.

Mochten de wachtwoorden niet meer kloppen dan kan je deze via “Resetten naar wachtwoord account” resetten.