Domeinwinkel heeft een zeer hoogwaardig en kwalitatief uitstekend server park in Capelle aan de Ijssel. Alle servers zijn uitgerust met multi core XEON processors, hardware raid 1 controllers, veel RAM en worden 24/7 gemonitord door onze ervaren server engineers. Daarnaast zijn de servers voorzien van UPS en back-up dieselgeneratoren.

Wij kiezen bewust voor een stad in de buurt van ons hoofdkantoor. Zodoende hebben wij meer controle over onderhoud van onze servers en zijn we direct ter plaatse bij storingen. Dit garandeert een zeer hoge uptime garantie. Databarn Rivium is een gerenommeerde partner in de internetbranche en staat bekend om zijn snelheid en betrouwbaarheid.

Voor meer informatie bezoek je: http://www.databarn.nl/