Om je website werkend online te krijgen dien je deze in de juiste map binnen je webhosting te uploaden. Wil je weten hoe je dat doet?

Volg dan de volgende stappen:

1. Login op de server via een FTP programma (inloggegevens vind je terug in “Domeinen & webhosting” in je Domeinwinkel account)
  2. Navigeer vervolgens naar /domains/jedomeinnaam.extensie/public_html/.
  3. In de ‘public_html’ map kan je je website uploaden.
  4. Zorg ervoor dat je homepage altijd als een index.html/php bestand geupload hebt in deze map. Als dit het geval is zal je website online staan. Heb je geen index.html/php in deze map staan dan staat je website niet online.

Staat je website nadat je dit hebt gedaan nog niet online controleer dan alles nogmaals en stuur een bericht aan onze support medewerkers.