Met behulp van Installatron kun je vanuit DirectAdmin eenvoudig software installeren op je webhostingpakket. Zo zijn WordPress, Drupal, Joomla, PrestaShop en nog veel meer software programma’s eenvoudig te installeren. Domeinwinkel verzorgt dat indien gewenst gratis voor je.

Installatron houdt tevens je geïnstalleerde programma’s voor je up-to-date.

Meer weten? bekijk “Hoe kan ik WordPress, Joomla of Prestashop installeren op mijn webhosting?”