Als je jouw site hebt gepubliceerd maar je ziet na het verversen van de browser jouw website nog niet, controleer dan de volgende zaken:

1. Heb je jouw bestanden geplaatst in de public_html map? Bestanden die niet binnen deze map of een onderliggende map hiervan zijn geplaatst, worden niet weergegeven op jouw website.
  2. Is er in de map public_html een bestand aanwezig met de bestandsnaam index.html, index.htm of index.php? De openingspagina van jouw website moet altijd een van deze bestandsnamen hebben. Zonder een index wordt je website niet weergegeven.
  3. Is je webhosting pakket minder dan 4 uur geleden aangemaakt? Het is mogelijk dat jouw domeinnaam nog niet beschikbaar is. Wacht je dan nog maximaal 4 uur, zodat de domeinnaam geactiveerd kan worden op internet.

Zijn bovenstaande zaken in orde maar de website verschijnt nog steeds niet wanneer je jouw domeinnaam intikt in een web browser (zoals Internet Explorer)? Neem dan contact op met onze support medewerkers.