Je webhostingpakket opwaarderen kan gemakkelijk via je Domeinwinkel account.

Dit kan op de volgende manier:

1. Login op je Domeinwinkel account en ga naar “Domeinen & webhosting”
  2. Zoek de domeinnaam waarvan je de webhosting wil opwaarderen en klik op “Nu upgraden” onder je webhostingpakket (alternatief: kies “webhosting upgraden” uit het actiemenu)
  3. Selecteer het pakket waarnaar je wilt upgraden en rond de bestelling af
  4. Zodra we de betaling hebben ontvangen wordt de upgrade van je pakket binnen maximaal 1 werkdag doorgevoerd.