Bezit je meerdere domeinnamen of wil je als reseller meerdere domeinnamen doorsturen naar 1 andere URL? Je kan dit makkelijk doorvoeren via je Domeinwinkel account.

Je doet dit op de volgende manier:

1. Login op je Domeinwinkel account
  2. Navigeer naar “Domeinen & webhosting”
  3. Selecteer de domeinnamen die je door wilt sturen door ze aan te vinken
  4. Kies “domein(en) doorsturen” uit het actiemenu
  5. Selecteer de doorstuuroptie uit het uitklapmenu en voer de gewenste gegevens in
  6. Kies uitvoeren om de wijziging door te voeren

Afhankelijk van de soort doorsturing door het maximaal 4 uur voordat dit technisch verwerkt is.