Als reseller kan je makkelijk de domeinhouder van meerdere domeinnamen aanpassen. Je doet dit als volgt:

1. Login op je Domeinwinkel account
  2. Navigeer naar “Domeinen & webhosting”
  3. Selecteer de domeinnamen waarvan je de domeinhouder wil wijzigen door deze aan te vinken
  4. Kies “Domeinhouder aanpassen” uit het actiemenu
  5. Selecteer het juiste klantprofiel of maak een nieuw profiel aan via het uitklapmenu
  6. Klik op “opslaan” om de wijziging te bevestigen.

Let op! Het is niet voor alle extensies mogelijk om domeinhouder gegevens aan te passen. Lukt het niet neem dan contact op met onze support medewerkers.