Wil je jouw domeinnaam en e-mail beheren via Office 365? Via je Domeinwinkel account kan je gemakkelijk je domeinnaam klaarzetten voor beheer via Office 365.

Domeinwinkel heeft de juiste instellingen voor beheer via Office 365 al voor je klaar gezet, maar er moeten ook via Office 365 instellingen worden doorgevoerd. Volg de stappen die Office 365 beschrijft. Na het instellen van Office 365 ontvang je een verificatiesleutel die je in kan voeren in je Domeinwinkel account.

Volg daarna onderstaande stappen om alles via Domeinwinkel klaar te zetten:

1. Meld je domeinnaam aan via Office 365, je ontvangt dan een verificatiecode
  2. Login op je Domeinwinkel account en ga naar “Domeinen & webhosting”
  3. Vink de domeinnaam aan die je wilt beheren via Office 365 en kies voor “domein doorsturen” in het actiemenu
  4. Kies onder het kopje “e-mail doorsturen” voor “Office 365” uit het keuzemenu
  5. Vul je verificatiecode in en klik op uitvoeren om de koppeling af te ronden

LET OP! Hou bij alle wijzigingen met betrekking tot je domeinnaam rekening met een verwerkingstijd van maximaal 4 uur.
LET OP! Voor resellers is het doorsturen van domeinnamen alleen mogelijk in combinatie met een doorstuurpakket. De DNS records voor office 365 kunnen wel handmatig ingevoerd worden via “DNS beheren”.