Heb je een gedeelte van je website of de e-mail bij een andere webhosting provider en wil je jouw domeinnaam hiervoor gebruiken? Je kan dan het beste je domeinnaam via DNS koppelen aan het IP-adres van je webhosting.

Als je je domeinnaam wilt koppelen aan een extern hostingpakket dan kan je de DNS-records wijzigen. Dit doe je binnen je Domeinwinkel account.

Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Login op je Domeinwinkel account en ga naar “Domeinen & webhosting”
  2. Vink de domeinnaam aan waarvan je DNS records aan wilt passen en kies voor “DNS beheren” in het actiemenu
  3. Verwijder de records die je aan wil passen en voeg nieuwe records toe die verwijzen naar de andere server
  4. Klik op “opslaan” om de DNS records aan te passen.

LET OP! Hou bij alle wijzigingen met betrekking tot je domeinnaam rekening met een verwerkingstijd van maximaal 4 uur.